Kaj vpliva na vašo izbiro hotela?
| Članek je bil prebran 32 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Počitnice in dopusti so ponovno pred vrati. Če še niste rezervirali hotela oziroma namestitve je potem že skrajni čas, da ga poiščete in preverite razpoložljivost v željenem terminu. Glede n akaj pa boste izbirali hotel? Kaj vam je pri tem pomembno? Bližina morja, zagotovo. Da ima bazen. Da ima animacijski program. Če že imate družino, vam bo pomembno, da je lociran blizu morja in tudi blizu centra mesta/vasi in da ima kakšna igrala za otroke. Seveda je pomembno tudi, kakšne so sobe. Če sodite med vizualne osebe, ki se odločajo tudi glede na to, kakšne so sobe in izgled hotela vam je verjetno pomemben tudi razgled iz sobe. Da so balkonska vrata panoramska in da, po možnosti, vidite morje še, ko zjutraj zaspani ležite v postelji.

Kombinacija opisanega vpliva na našo izbiro hotela in sob. Vendar malokdo ve, da je želja po ugoditvi počitnikarjem vtkana že v načrtovanje hotela. In  da o slednjem ne razmišlja le arhitekt, temveč tudi vsi ostali deležniki, vpeti v proces gradnje hotela, kot so oblikovalci hotelskega interierja in tudi oblikovalci in proizvajalci vrat. Na kompleksnost procesa kaže dejstvo, da morajo recimo idealna hotelska vrata imeti več lastnosti: morajo biti protivlomna, termoizolacijska, zvočno izolativna in ob tem tudi, lepa. Zato se v sodobnih hotelih srečujemo s steklenimi vrati, katerih okvirja niti ne opazimo, ker je tako spretno skrit v steno. Pa tudi vrat skorajda ne opazimo, ker so steklena in omogočajo pogled v dogajanje v hotelski recepciji oziroma avli.

 

V takšnem, svetlem, prijaznem, sodobnem hotelu je veselje bivati. Stavbno pohištvo je vsekakor dejavnik, ki nekoliko manj posredno vpliva, vendar pa zagotovo vpliva na našo izbiro počitniškega prenočišča. Ste vedeli, da ima slovenski proizvajalec oken in vrat AJM bogate izkušnje pri opremljanju hotelov? Njihova ponudba panoramskih, dvižno drsnih in drugih vrat se odlično poda v hotele, pa tudi zasebne bivalne stavbe. Preverite sami!

 

© 21. 06. 2018 - honorar. Oglaševanje.