Ajm vrata
| Članek je bil prebran 1.420 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Pri podjetju Ajm izdelujejo najrazličnejše vrste vrat. Tako lahko kupci izbirajo med notranjimi ali zunanjimi vhodnimi vrati, notranjimi vrati, drsnimi, paralelnimi vrati, vrati harmonika, z njihovimi garažnimi vrati pa lahko poskrbijo tudi za ta del svoje hiše. Poglejmo si, kaj odlikuje posamezna vrata Ajm!

Vhodna vrata so najbolj pomemben del hiše ali stanovanja

VrataTega se pri Ajmu močno zavedajo, zato se toliko bolj posvečajo izgledu, varnosti in kakovosti vhodnih vrat. Z napačno izbiro vhodnih vrat namreč lahko skazimo celotno podobo objekta. Pri vhodnih vratih Ajm se lahko zanesemo na odlično tesnjenje, kompaktnost, kakovostno ogrodje in varnost. Njihova vhodna vrata so izjemno zanesljiva in izdelana po najvišjih tehnoloških standardih kakovosti. Svojim kupcem ponujajo alu in pvc vhodna vrata. Kupci lahko izbirajo še med različnimi modeli in kombinacijami. Pri Ajmu ponujajo tudi izdelavo vrat po meri.

Drsna vrata za večje zasteklitve

Z njimi pri Ajmu ustvarjajo odprte, svetle in prijetne bivalne prostore. Z njimi prihranite tudi dragoceno odpiralno površino, saj se z drsnimi vrati ne posega ne v notranjost ne v zunanjost. Takšna vrata so estetska in izjemno uporabna, zagotavljajo pa udobno bivalno klimo. Zanje se lahko odločijo tudi tisti, ki si gradijo pasivno ali nizkoenergijsko hišo. Tudi drsna vrata so izdelana iz aluminija ali pvc materialov. Kakor vhodna vrata tudi drsna vrata odlikuje izjemna toplotna, zvočna in protivlomna zaščita. Možno je naročiti tudi drsna vrata po meri.

Paralelna vrata za več svetlobe

Primerna so za klasično izolirane objekte, priporoča pa se jih tudi pri obnovi stanovanj. Paralelna vrata pridejo v poštev tudi pri energetsko zahtevnejših objektih. V prostor prinesejo svežino in svetlobo.

Vrata harmonika za stik z naravnim

Primerna so, ko želimo povečati dostop naravne svetlobe, hkrati pa povezati notranjost z naravo zunaj. Primerna so tudi v primeru energetsko zahtevnejših gradenj.

Garažna vrata naj polepšajo vaš dom

Ni vseeno, kakšna garažna vrata izberete, saj le ta vplivajo na celotno podobo objekta. Navadno je moč izbirati med dvižnimi, dvižno lamelnimi in stransko lamelnimi garažnimi vrati.

Več o vratih Ajm.

© 20. 04. 2018 - honorar. Oglaševanje.