Naj bo snemanje in slikanje med vožnjo varno
| Članek je bil prebran 276 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Si vloger in je kamera tvoja najboljša prijateljica? Rad posnameš kakšno sliko in jo deliš na družbenem omrežju ali pa dodaš v album? Če je odgovor da, potem verjamem, da si včasih želiš posneti tudi kakšen video ali sliko iz avtomobila. V nadaljevanju bo predstavljeno, kaj nam danes nova tehnologija prinaša v zvezi s tem.

ConnectedCAM Citroën

Načeloma lahko v primeru snemanja ali slikanja vstaviš svoj telefon ali kamero na armaturno ploščo, vendar je to zamudno in nikoli ne veš, kdaj bo telefon padel po tleh, se obrnil in podobno. Seveda pa ne smemo pozabiti na varnost – telefoni med vožnjo niso zaželeni, celo so prepovedani, zato takšno ravnanje strogo odsvetujemo! A tudi za navdušence snemanja videov in ustvarjanja slik se avtomobilska industrija prilagaja in ustvarja vedno nove pripomočke. Pri Citroenu so poskrbeli, da lahko snemate ali slikate kar preko avtomobila.

Za snemalce videov je včasih velika težava dobiti dober video neba med vožnjo, ali pa posneti pot do službe, trgovine ali na večerjo v restavracijo. Citroen predstavlja kamero ConnectedCAM Citroën. Kamera je vgrajena v notranje vzvratno ogledalo in posname vse, kar vidite pred seboj v okolici vozila.

To je tudi idealna priložnost v primeru prometne nesreče. S kamero boste zavarovalnici in vsem drugim udeležencem v prometni nesreči hitro in učinkovito dokazali krivdo in dejansko ravnanje vseh v prometni nesreči. Tako se izognete vsem neprijetnim vprašanjem, prepiranja o krivdi in dokazovanjem.

Torej če rad ustvarjaš slike ali snemaš videe, ali pa če želiš imeti kamero za primere prometnih nesreč, je to idealna priložnost zate. S tem ne boste več imeli opravka s telefonom, lastno kamero ali drugo napravo, ki bi te ovirala med vožnjo. Preveri ponudbo avtomobilov s to možnostjo na njihovi spletni strani še danes.

© 21. 06. 2018 - honorar. Oglaševanje.