Zabrite moške frizure so še vedno in
| Članek je bil prebran 2.883 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Moške frizure so predmet večjih polemik kakor ženske, pa če temu verjamete ali ne. Moške na splošno lahko razdelimo med tiste, ki svoje lase ljubijo in se radi ukvarjajo z njimi in druge, katerim je obisk frizerja bolj nuja kakor kar koli drugega. Prvi zato frizuro razumejo kot del svojega stajlinga, drugi pa lasem posvečajo minimalno skrbi. Ne glede na to, ali sodite v prvo ali drugo skupino – za vas smo zbrali nekaj modnih zabritih frizur, med katerimi nekatere potrebujejo več, druge pa skoraj nič dela, in kar je najbolje – z njimi boste videti modni in privlačni. Pa si poglejmo nekaj najbolj trendovskih stajlingov moških zabritih frizur.

  1. moške frizure 2016Griva

Prvi tip zabrite frizure se imenuje griva, saj so lasje po sredini glase precej dolgi,ob straneh pa so skoraj povsem zabriti. To daje videz konjske grive, lasje pa prosto in sproščeno padajo nazaj po glavi. Tak tip frizure se lepo poda tistim, ki imajo ravne lase, saj to pomeni, da s to frizuro praktično ne bodo imeli dodatnega dela. Edino, za kar bodo morali redno skrbeti, bodo zabriti lasje ob strani – tega pa se večina moških loti kar samih.

  1. Sodobni »Rock-a-Billy«

Druga oblika je zelo podobna prvi opisani frizuri, le da so pri tej lasje po sredini glave postriženi stopnjevito. To pomeni, da so na zatilju krajši, kakor na čelu. Za takšno frizuro je potrebno tudi nekaj potrpljenja in oblikovanja, saj si je potrebno z gelom konice daljših las spredaj oblikovati – v zrak ali nekoliko nazaj. Na tak način je mogoče poustvariti rock-a-billy videz.

  1. Marinec

Tretja oblika zabrite frizure nekoliko spominja na slog ameriških marincev, pri katerih so lasje ob straneh povsem zabriti, na vrhu pa so enakomerno dolgi. Različica te zabrite frizure seveda pomeni, da so lahko lasje na vrhu različno dolgi, pomembno je le, da se jih lepo oblikuje navpično navzgor. Tak tip frizure je idealen za vse tiste, ki imajo zelo močne, goste in debele lase, ki kar sami stojijo navzgor, saj jim takšna frizura ne bo porabila veliko časa.

  1. Urejeni nered

Naslednja možna oblika zabrite frizure izgleda tako, da so lasje na vrhu glave zelo dolgi in prosto padajo naprej, nazaj in na strani – pač tako, kot jih z roko usmerimo sami. Taka oblika frizure sicer daje boemsko umetniški videz, v resnici pa je lahko tudi zelo elegantna in zapeljiva.

  1. Kodri?

Tisti moški, ki so obdarjeni s kodri, se večkrat počutijo, kot da so njihovi kodri prekletstvo. Razlog za to je seveda ta, da je kodre izjemno težko oblikovati, zato je večina moških s kodri obsojena na pobrite ali zelo kratko pristrižene lase. Ena izmed možnosti zanje je tudi zabrita frizura, pri kateri so lasje ob strani in zadaj od vrha glave do zatilja skoraj povsem pobriti, po sredini glave pa so nekoliko daljši – najboljša dolžina je nekje do 5 ali 7 cm. Dolžino si izbere vsak posameznik sam, pač toliko, kolikor so lasje še ubogljivi in obvladljivi.

Še več modnih moških frizur pa si oglejte tukaj.

Preberite si tudi prispevek o kandidi – jo imate tudi vi? Poiščite odgovor tukaj.

© 30. 04. 2024 - honorar. W3B, d.o.o..