Citroen Jumpy že od…
| Članek je bil prebran 1.465 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

… 21.735 evrov. Čeprav se marsikomu zdi nemogoče, je sedaj moč Citroen Jumpy kupiti po izjemno ugodni ceni. Tako za zmeren denar dobite kvalitetno in izjemno priročno gospodarsko vozilo, ki vas na cesti in pri poslu gotovo ne bo pustilo na cedilu.

Prilagojen za raznovrstne naloge

Nova vozila citroenJumpy se lahko v prvi vrsti pohvali s svojo izjemno prilagodljivostjo. To pomeni, da ga lahko uporabljamo za vrsto različnih namenov. Odlično nam služi kot dostavno vozilo, kot službeno gospodarsko vozilo, kot vozilo za prevoz delavcev, kot vozilo, s katerim se zapeljemo po nakupih ali s katerim se preselimo. Njegova multi-funkcionalnost je ena izmed ključnih prednosti, ki prepriča marsikoga, da v tem razredu na koncu izbere model Jumpy. Pri Citroenu so se pri oblikovanju tega vozila zavedali, na kako raznolike načine želijo njihovi kupci uporabljati svoje gospodarsko vozilo, zato so strankam ponudili širok nabor karoserijskih različic avtomobila, vsaka pa je primerna za specifične razmere in potrebe. Tako lahko kupci glede na želje in potrebe izbirajo med dvema višinama in dvema dolžinama avtomobila, prav tako je moč izbrati prostornino do 7 m3. Dodatno se lahko odločijo tudi za pnevmatsko zadnje vzmetenje, ki omogoča da se nakladalni prag lahko zniža za slabega pol metra. To pa hkrati omogoča ohranitev višine vozila (1,90 m), kar je še zlasti pomembno zaradi dostopnosti do mestnih parkirišč.

Poleg izjemne prilagodljivosti za zelo ugodno ceno dobite ne le priročen, temveč tudi lep in estetski avtomobil. Le kdo bi Jumpy-ju lahko oporekal izrazit in eleganten dizajn? Jumpy se lahko pohvali s široko prednjo kromano okrasno masko, lepimi aerodinamičnimi linijami ter širokimi zaščitami ob strani, ki so tako estetske kakor tudi priročne – še zlasti so uporabne in učinkovite v primeru trčenja.

© 21. 06. 2018 - honorar. Oglaševanje.